Chestionar referitor la ad-sens (important)

In jos

Chestionar referitor la ad-sens (important)

Mesaj  Admin la data de Mar Mai 15, 2012 1:21 am

Buna,
Recent, m-am gândit sa adaug sistemul de monetizare Adsens oferit de Google forum-ului, dar inainte sa adaug aceasta sursa, vreau sa cunosc și părea dvs. (este extrem de importanta decizia dvs). Cei care vreți sa participați la acest chestionar, va rog frumos sa răspundeți serios întrebărilor ... și de asemenea, doar odată sa participați (din păcate se poate completa acest chestionar de n ori de aceeași persoana) !!!
Mai jos aveți afișat chestionarul iar în cazul în care nu cunoașteți despre ce este vorba citiți topicul de mai jos referitor la acest program .


avatar
Admin
Administrator


Mesaje : 870
Reputatie : 325
Data de inscriere : 14/08/2010
Localizare : Timişoara

Vezi profilul utilizatorului https://www.facebook.com/cosmosUpp

Sus In jos

Re: Chestionar referitor la ad-sens (important)

Mesaj  Admin la data de Mar Mai 15, 2012 1:21 am


Intrebări și Răspunsuri


 1. Ce este programul de monetizare Ad-sens de la Google ?
  Programul de monetizare Ad-sens de la Google este un program oferit de Google deținătorilor de editoriale (site-uri, blog-uri, forum-uri...etc) online. Cu acest program, un editor online poate câștiga bani odată optând pentru acest program astfel valorificând conținutul online propui (AdSense makes sense!).


 2. Cum câștiga un editor bani din Ad-sens ?
  Odată optat pentru acest program, Google își asuma dreptul de a publica bannere cu publicitate (text, video, imagini, ambele) în site-ul în care s-a încheiat parteneriatul !


 3. Cat câștiga un editor din acest program ?
  Câștigurile unui editor sunt relative în sens ca el nu primește o suma zilnica/lunara/anuala ci suma primita depinde de numarul de click-uri date pe bannerele publicitare poziționate în site . Cu cât numărul de click-uri este mai mare cu atât se câștigă mai mult.


 4. Cat valorează un click ?
  Valoarea unui click este relativa, unele click-uri valorează și un euro altele mult mai putin. Valoarea unui click pe un banner din acest forum este 0.01 centi (o suma infima) .


 5. Ce este un banner?cum arata ? tipuri de bannere disponibile în forum ?
  Un banner este o imagine ce ocupa un anumit spațiu. Bannerele publicitare sunt imagini ce conțin text, video, sau ambele. formatele/tipurile disponibile în acest forum sunt :
  Orizontal 720px  Orizontal 468px  Vertical 720px Pentru portal

Acestea sunt informațiile sumar prezentate despre Ad-sens, dacă doriți sa aflați alte lucruri suplimentare despre acest program ... va rog sa nu ezitați sa întrebați !
Administratorul Matematica-Ajutor
M logo AdminA logo Admin
avatar
Admin
Administrator


Mesaje : 870
Reputatie : 325
Data de inscriere : 14/08/2010
Localizare : Timişoara

Vezi profilul utilizatorului https://www.facebook.com/cosmosUpp

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum